Ota yhteyttä: 040 528 2930

SÄHKÖASENNUS AMMATTILAISTYÖNÄ

Sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin Helsingissä ja muualla pk-seudulla

Sähköasennus Kari Oy on sähköalan kokenut asiantuntija, joka toteuttaa toimivat ja kestävät sähköasennus- ja muut sähköratkaisut niin kotiin kuin liiketilaankin. Sijaitsipa kohteesi Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä. Kokeneilta ammattilaisiltamme saat tarvitsemasi sähköpalvelut nopeasti, luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Sähköasennuksen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Pistorasian asennus
  • Ulkovalojen asennus
  • Kodin sähköasennukset
  • Liiketilojen sähköasennukset
  • Muut valaistus- ja sähköasennukset

Teemme sähköasennukset aina sekä työturvallisuudesta että kohteen turvallisuudesta huolehtien. Huomioimme sekä asiakkaan toiveet että kohteeseen liittyvät vaatimukset, jotta lopputulos palvelee käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään.

Teetä sähköremontti ajoissa

Kun kodin tai liiketilan sähköjärjestelmä vanhenee, seurauksena on sekä turvallisuuteen että käytettävyyteen liittyviä ongelmia: sähköä ei välttämättä riitä kaikille laitteille, pistorasioita on liian vähän tai ne ovat maadoittamattomia, kytkimet ovat rikkinäisiä ja esimerkiksi syöttökaapeli voi kuumentua liian pienen tehonsiedon takia.

Teemme sähköremontteja esimerkiksi keittiön vikavirtasuojiin sekä koko huoneistoihin. Päivitämme sähköjärjestelmään oikeanlaiset vikavirtasuojaukset ja maadoitetut pistorasiat sekä vastaamme muilta osin järjestelmän vaatimista sähköasennuksista. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa niin ammattilaisten työn kuin laadukkaat sähkötarvikkeet.

Teemme mielellämme myös yksittäiset valaistus- ja sähkökorjaukset sekä sulakkeiden vaihdot.

Sähköistä kohteesi turvallisesti – tarjous!

Sähköasennukset ja sähkösaneeraukset kuuluvat sähköalan päteville ammattilaisille. Kun tarvitset sähkötöiden luotettavaa tekijää, voit kääntyä huoletta Sähköasennus Kari Oy:n puoleen. Toimimme Helsingistä ympäri pääkaupunkiseudun.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi