Ota yhteyttä: 040 528 2930

TEETÄ SÄHKÖTYÖT LUOTETTAVALLA AMMATTILAISELLA

Sähkökorjaukset sekä muut sähköpalvelut Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla

Onko kotisi valaistus kunnossa? Tarvitseeko yrityskiinteistösi sähköverkko kunnossapitoa? Sähköasennus Kari Oy auttaa asiakkaitaan niin pienissä kuin suurissa tarpeissa. Teemme sähkötyöt kohteeseen kuin kohteeseen Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Valaistus- ja sähkökorjauksen palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Sulakkeen vaihto
  • Valaistuksen korjaus
  • Valaistuskytkimen vaihto
  • Kiinteistön sähköverkon kunnossapito

Tärkeän osan toimintaamme muodostavat myös sähköasennukset ja sähköremontit.

Korjauta sähköviat ajoissa

Jos sulake palaa tai muita ongelmia ilmenee toistuvasti, on tärkeää selvittää taustalla vaikuttava syy. Vika saattaa olla esimerkiksi sähkölaitteessa tai kiinteän asennuksen sähköjohdoissa. On mahdollista, että sähköjohdossa on ylikuormitusta, jos käytössä on yhtäaikaisesti liian monta sähkölaitetta tai yksittäisen sähkölaitteen teho on johtoa suojaavalle sulakkeelle liian suuri.

Turvallisuudesta ei kannata tinkiä. Mikäli huomaat kodissasi tai kiinteistössäsi yksittäisiä tai toistuvia sähkövikoja, ota meihin yhteyttä. Selvitämme ongelmien aiheuttajan ja teemme tarvittavat korjaustyöt kohteen asettamien vaatimusten sekä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sähkötyöt kotiin, yritykseen tai taloyhtiöön – pyydä tarjous!

Sähköasennus Kari Oy palvelee asiakkaitaan Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen alueilla sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Täytä oheinen lomake, laita sähköpostia tai soita ja pyydä tarjous palveluistamme!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi